Bemutatkozás

2009.11.21. 21:55

"A sport arra tanít, hogy becsületesen győzzünk, vagy emelt fővel veszítsünk. A sport tehát mindenre megtanít."

A Szolnoki Kézilabda Club Sportegyesület női kézilabda csapata 2008. augusztusában alakult. Nagyrészt középiskolás lányokból tevődött össze, néhány "veterán" koordinálásával. Sikeres nevezés után önfinanszírozással, edző nélkül indultunk el a bajnokságok rögös utján. A sorozatos vereségek sem szegték kedvünket, sőt nagyobb elszántsággal vártuk a meccseket. Folyamatosan jöttek az új játékosok, akikkel az esélyeink is nőttek. 2008 novemberében megkerestünk egy, a sportág iránt igen elhivatott edzőt, aki a bajnokságban 0 ponttal utolsó helyen álló csapatunkat elvállalta. Újra jöttek-mentek a játékosok. Kemény munkával és elszántsággal a tavaszi szezon végén a bajnokságot már a 6. helyen zártuk, mindössze 2 vereséggel a hátunk mögött.

Mivel edzőnknek sikerült egy ütőképes csapatot összeraknia, melyhez a játékosok elszántsága és kitartása elengedhetetlen volt, így új célunk a bajnokság megnyerése. A játékosok egy emberként küzdenek, amelynek az eredménye a tabelláról is leolvasható.

 

''Az élet sok szempontból olyan, mint a kézi: A problémákkal szembe kell néznünk, félelmeinket le kell győznünk és akkor kell betalálnunk a kapuba , mikor gólhelyzetbe kerülünk! "

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kcse.blog.hu/api/trackback/id/tr561542618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása